UX Designer

UX Designer

René Jeronimus

Inspirerend

Het is mijn taak om interfaceontwerpen te maken die eigentijds, uitdagend en inspirerend zijn. Maar nog belangrijker is dat klanten en collega’s er dagelijks gebruik van willen maken. Of het nu gaat om een responsive website of een mobiele app, de structuur moet duidelijk zijn, de interacties natuurlijk en voorspelbaar en de gebruiker moet op efficiënte wijze zijn doel bereiken. Daarnaast is het leuk om te bedenken welke technische ontwikkelingen in de toekomst ingezet kunnen worden, om nóg beter en slimmer te kunnen werken en reizen. Ik ben trots op mijn collega’s, die open staan voor frisse ideeën en mee willen helpen met het testen van prototypes en mock-ups. En ik ben trots op iedereen binnen NS die niet genoegen neemt met de standaard en op zoek gaat naar verbeteringen.

“Ik vind het leuk om te bedenken welke technische ontwikkelingen we kunnen inzetten, om nog beter te kunnen werken en reizen.”

Inzichten

Al in de eerste maand dat ik bij NS werkte, mocht ik een dag mee met een hoofdconducteur op de trein. Als UX designer zijn dit soort inzichten in het werk van je doelgroep erg waardevol. Vanaf mijn werkplek had ik nooit kunnen bedenken wat er in praktijk allemaal bij komt kijken.

Mijn werkgebied

IT ►

Binnen IT van NS werk je met complexe systemen in een dynamische 24/7-omgeving. Je bent de regisseur van uitdagende projecten.