Medewerker AH to Go Zwolle

Medewerker AH to Go Zwolle

Hannah Bremer

Vliegende kiep

Doordeweeks begin ik vaak al in de vroege uurtjes als de AH to go om 06:00 uur ’s morgens open gaat. Dan helpen we de nog ontwakende reizigers op weg met bijvoorbeeld een kop koffie en een broodje voor in de trein. We werken hard met het hele team om te zorgen dat we alle klanten snel kunnen helpen en natuurlijk om de schappen goed vol te houden. De drukte wisselt de hele dag, dus er wordt ook wat gevraagd van je creativiteit en flexibiliteit. Als verkoopmedewerker probeer ik altijd te zijn waar ik nodig ben: ik spring bij achter de kassa; maak tussendoor een koffiezetapparaat schoon. En gaat iemand van de bake-off op pauze, dan pak ik een tijdje de vers gebakken broodjes in.

“De reizigers zien mijn werk meteen als ze AH to go Zwolle binnenkomen; door alle verse producten die weer op voorraad zijn of de bake-off waar de warme broodjes en koeken klaarliggen en mijn hulp aan de kassa.”

Stralend aan het werk

Vanwege een verkeerde studiekeuze, zocht ik een leuk baantje voor mijn ‘tussenjaar’ en als reiziger zag ik de dynamiek en drukte van het station wel zitten. In vergelijking met de ‘gewone supermarkt’ waar ik eerder had gewerkt, is het flink aanpakken, maar tegelijkertijd is het bij ons ook erg knus. We verzetten samen veel werk op een paar vierkante meter en ik ben trots op ons leuke, veelzijdige team. Iedereen beïnvloedt elkaar: van het halen van de vracht tot de verkoop achter de kassa. Ik denk we het verschil kunnen maken door onze houding. Niet alleen in de manier waarop we werken, maar vooral ook in wat je uitstraalt. Hard werken is een must, maar klanten fijn en vriendelijk kunnen helpen is natuurlijk het allerbelangrijkst.

Mijn werkgebied

Winkels
Winkels ►

NS exploiteert al meer dan dertig jaar diverse retail- en horecaformules op NS stations. Jouw missie is dat reizigers reistijd als eigen tijd gaan beleven.