Locatiemanager NS Stations

Locatiemanager NS Stations

Maaike Kranenborg

Gastvrij

Ik ben verantwoordelijk voor het beheer van een aantal stations van NS. Samen met andere partijen, zoals gemeentes, aannemers, vervoerders en hulpdiensten, zorgen wij ervoor dat de stations schoon, heel en veilig zijn en door klanten als prettig worden ervaren. En dat is heel afwisselend. Station ‘s-Hertogenbosch vraagt wat anders dan een klein station zoals Beesd bijvoorbeeld. Uiteindelijk is de kunst om altijd te blijven denken aan onze klanten. Wat zijn hun wensen en behoeften en hoe beleven zij het station?

Ik ben trots op de initiatieven die we nemen om de stations aangenamer te maken. Grote aanpassingen zoals het verbouwen van station Eindhoven, maar ook kleine acties, zoals het aanbrengen van mooie afbeeldingen in onbemande toiletten, of het creëren van zitgelegenheden. Ik vind het geweldig dat we als organisatie steeds meer bezig zijn met gastvrijheid op stations, zowel in de faciliteiten als in de benadering van klanten.

“Het is een kleine moeite om klanten met vragen of klachten de goede weg op te helpen.”

Bijzondere situaties

Ik beheer vanuit mijn functie alleen het station, maar voel me ook ambassadeur van NS als geheel. Het is een kleine moeite om klanten met vragen of klachten de goede weg op te helpen. Ook tijdens bijzondere situaties op het station, bijvoorbeeld door werkzaamheden of een groot evenement, kunnen we laten zien dat we als bedrijf aandacht hebben voor onze klanten en hun wensen. Daar waar het spannend is en er wat extra’s wordt gevraagd, daar ligt voor mij de uitdaging om het te gaan regelen.

Mijn werkgebied

Vastgoed
Vastgoed ►

Bij NS Vastgoed help jij mee om de reis en het verblijf van de reizigers op onze stations zo aangenaam mogelijk te maken.