Vacature alert

Lead Developer

Jurrian

Even voorstellen

Als Lead Developer werk ik samen met mijn team aan software waarmee de planners binnen NS treinmaterieel inplannen op de dienstregeling. Voor elke fysieke trein kun je dankzij onze software inzien welke stukken dienstregeling ingevuld worden op een dag, wanneer een trein onderhoud krijgt of wat er nog moet gebeuren om de planning kloppend te maken.

Ik vind het knap hoe de gameontwikkelaars geslaagd zijn in het maken van een leuke arcadegame met een grote knipoog naar software ontwikkelaars en NS als werkgever

Mijn collega's

Mijn programmeerwerkzaamheden zijn veelzijdig met zowel front- als backend services en in zowel web technologie als JVM programmeertalen. In mijn Lead-rol denk ik technische onderwerpen binnen de architectuurrichtlijnen uit en stem deze binnen en buiten ons team af. Hierdoor hebben we de juiste technische informatie bij de hand om eigen beslissingen te maken. Ik ben er trots dat we als team met aandacht en plezier onze planners en andere stakeholders verder helpen.

Leukste moment

Het was heel tof om betrokken te zijn bij het maken van de arcadekast die onderdeel is van de campagne “Maak impact met jouw code”. Door op verschillende momenten in het traject feedback te mogen geven, hoop ik dat de game ook echt wat developer-authentieks heeft. Ik vind het knap hoe de gameontwikkelaars geslaagd zijn in het maken van een leuke arcadegame met een grote knipoog naar software ontwikkelaars en NS als werkgever. Ik hoefde er dan ook niet lang over na te denken om mee te doen aan de filmopnames voor de arcade kast. Veel plezier met Tech Tracks!