ICT Trainee

IT-Trainee

Aad van Buuren

Zichtbaar

Het leuke van werken bij NS is dat je altijd werkt met apparaten die tot de verbeelding spreken. Zo heb ik tijdens mijn eerste maanden bij NS gewerkt aan de software voor de kaartautomaat. Nu ontwikkel ik software voor centrale componenten van de verkoopkanalen, zoals bijvoorbeeld de prijsberekening. Daarnaast onderzoek ik hoe we de servicebalie en de kaartautomaat op technisch vlak meer gelijk kunnen trekken en bekijk ik hoe we de kaartautomaat nog verder kunnen verbeteren. Zowel op technisch vlak als wat betreft de klantbeleving. Als ik een verbetering in de kaartautomaat doorvoer, merken veel mensen het. Mijn werk is zichtbaar en dat is leuk. De uitdaging is om de complexiteit van wat er achter de schermen speelt, zo simpel mogelijk aan de klanten te tonen. En dat lukt behoorlijk goed!

“Het leuke van werken bij NS is dat je altijd werkt met apparaten die tot de verbeelding spreken.”

Innoveren

Ik vind het belangrijk dat NS frisse, jonge mensen binnenhaalt om nog meer te kunnen innoveren. Ik probeer dan ook vaak op studentenevenementen te staan, om te laten zien dat NS een hele leuke en uitdagende werkgever is.

Mijn werkgebied

IT ►

Binnen IT van NS werk je met complexe systemen in een dynamische 24/7-omgeving. Je bent de regisseur van uitdagende projecten.

Doelgroep Trainees
Stages & Traineeships ►

Bij NS kun je als stagiair of trainee aan de slag gaan. Dit betekent werken bij een dynamische organisatie die midden in de samenleving staat.