HR Adviseur

HR Adviseur

Bouchra Daghoughi

Energie

Ik ben HR adviseur in Rotterdam. Ik adviseer het management over het vergroten van de inzetbaarheid van onze zogeheten frontliners. Dat zijn onze machinisten, conducteurs, medewerkers Veiligheid & Service, Ticket & Service medewerkers. Ik voer het HR beleid uit en zorg dat dit wordt nageleefd. In mijn coachende en adviserende rol vind ik het interessant en leuk om te ontdekken wat mensen beweegt en om iemand een duwtje in de juiste richting te geven. Het geeft mij energie als een medewerker doorstroomt naar een plek waar hij beter tot zijn recht komt.

Ik ben er trots op dat wij op het station gezamenlijk een bijdrage leveren aan een duurzame mobiliteit in Nederland. Vanuit mijn kantoor op het station te Rotterdam kijk ik over de sporen uit.

“Als ik naar buiten kijk en de reizigers voorbij zie komen, dan weet ik voor wie wij zo hard werken.”

Duurzame inzetbaarheid

In mijn werk lever ik een positieve bijdrage aan een duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. Ik geloof dat een duurzame inzetbaarheid een bijdrage levert aan de medewerkerstevredenheid en hierdoor ook de klantbeleving. Ik heb echt het gevoel dat ik in het hart werk van NS Reizigers.

Mijn werkgebied

Staf ►

Binnen Staf en ondersteuning kan je bijdragen aan het functioneren van onze unieke en veelvormige organisatie.