Eventmanager recruitment

Eventmanager Recruitment

Christel Kelly

oNS ontmoeten
Zoveel mogelijk talenten in contact brengen met NS, dat is mijn missie. In de rol van eventmanager zorg ik dat we aan kandidaten laten zien wat we in huis hebben: met stands op verschillende banen- en vakbeurzen, of door het organiseren van selectie-events en Inhousedagen bij NS. Het belangrijkste is: zichtbaar zijn, zodat de kandidaten ons overal kunnen aanspreken om vragen te stellen of ideeën uit te wisselen. Als eventmanager ben ik met mijn collega’s het aanspreekpunt voor alle evenementen en houd ik me bezig met de voorbereidingen, administratieve taken en contacten met externe partijen. Hiermee neem ik veel werk uit handen van de recruiters en zorg ik dat de communicatie centraal en helder verloopt. De evenementen zijn een echte teamprestatie: in overleg met de recruiters en managers maken we een jaarkalender. Vervolgens komen onze content en arbeidsmarktcommunicatie specialist en online marketeer erbij en bedenken we creatieve campagnes om de evenementen onder de aandacht te brengen. Na afloop meten we met de analist welke resultaten we hebben behaald.

“Mijn doel is dat de eerste gedachte over NS is: “wat een gaaf bedrijf om voor te werken” in plaats van “dat is het bedrijf van de vertragingen.”

De touwtjes in handen
De verantwoordelijkheid om evenementen gesmeerd te laten verlopen vind ik het allerleukst aan mijn werk. Ieder evenement is weer spannend, want er zijn altijd wel verrassingen; iemand zegt op het laatste moment af of de techniek werkt net niet helemaal zoals zou moeten. Het is de kunst om alle uitdagingen aan te gaan en oplossingen te vinden, zonder dat de deelnemers daar iets van merken. Een echte Eventmanager heeft dus uitstekende organisatorische vaardigheden, een scherp oog voor details en durft keuzes te maken – ook onder druk. Als je natuurlijk onderhandelt en gemakkelijk voor grote groepen staat, zit je hier zeker op je plek.

Mijn werkgebied

Staf ►

Binnen Staf en ondersteuning kan je bijdragen aan het functioneren van onze unieke en veelvormige organisatie.