Vacature alert

Wat maakt jou 100% NS?

Werken bij NS betekent dat je impact hebt. In het moment, op de beleving van de reis van die ene reiziger. Waar jij net dát verschil maakt. Maar ook groter, omdat je samen met al je collega’s werkt aan het structureel verbeteren van de reis van deur tot deur. Je krijgt veel vrijheid om het op jouw manier te doen. Je inbreng wordt enorm gewaardeerd. Daarnaast is je werk interessant en afwisselend. Geen dag is hetzelfde. Daarom biedt NS je volop ontwikkelmogelijkheden. Passend bij jouw ambities, achtergrond en capaciteiten. Maar wel met een duidelijk doel. De reis van onze reizigers zo aangenaam mogelijk maken. Nu, morgen, en in de toekomst. De reis van morgen begint bij jou.

Wat maakt jou

100% NS?

Je gaat de site verlaten, data wordt door CompanyMatch verwerkt.

Collega's over werken bij NS

Niemand kan beter vertellen hoe het is om bij NS te werken dan onze medewerkers zelf. Daarom zijn drie collega’s met elkaar in gesprek gegaan over hoe zij werken bij NS ervaren; wat herkennen ze, waarin en waarover verschillen ze? Ze spreken over kansen en uitdagingen, halen herinneringen op en spreken over de toekomst. Bekijk de video en ontdek of jij ook 100% bij NS past.

 

Doe de test!

Het doel van de campagne is de bekendheid van NS als werkgever te vergroten. Acht medewerkers van NS spelen een hoofdrol in de campagne en van hen is een serie video’s en foto’s gemaakt. In de serie van 8 online video’s vertellen zij wat zij belangrijk vinden in hun werk. Elke medewerker heeft een persoonlijke boodschap wat varieert van impact hebben op de maatschappij tot vrijheid krijgen en trots zijn op wat ze samen hebben neergezet. Zij laten weten wat zij belangrijk vinden in het werk; daaruit blijkt waarom zij bij NS passen en waarom NS bij hen past.

Hoe divers we ook zijn, er is iets dat wij als collega’s met elkaar gemeen hebben. Iets wat je direct voelt, bij welk bedrijfsonderdeel je ook rondloopt. Dat gaat bijvoorbeeld over wat we belangrijk vinden in ons werk en hoe we met elkaar omgaan. Die gedeelde waarden maken ons 100% NS.

– Claudia Zwitser, hoofd recruitment & employer branding

Een organisatie vinden die bij je past is belangrijk. Daar ben je gelukkiger, zal je beter presteren en meer bereiken. NS zet daarom de company match in. Deze test geeft een indicatie of jij en NS bij elkaar passen. Jouw score is anoniem en wordt niet gedeeld met de werkgever. De test bevat geen vragen over de match tussen jou en een eventuele vacature. Wat maakt jou 100% NS?